首页 > 随手摘录 > 周雪光:《组织社会学十讲》摘录

周雪光:《组织社会学十讲》摘录

2010年08月8日 发表评论 Go to comments

周雪光的《组织社会学十讲》是我读过的用中文所写的最好的“讲义”。下面这段来自本书的“引论:组织现象和组织社会学”,摘录于此,以作为对自己的警示和提醒。

image

 image

分类:随手摘录
  1. saiyancheng
    2010年08月9日 3:47 上午

    “并非知识的信息,没有原则的主见,没有信念的直觉”这句总结的太到位了。

  2. Yong
    2010年08月10日 11:31 上午

    老吴总是在我们的前沿,呵呵。什么时候出发?

  1. No trackbacks yet.

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 更改 )

Connecting to %s

%d 博主赞过: