首页 > 心情记录 > 时间真的可以侵蚀一切吗?

时间真的可以侵蚀一切吗?

2008年06月4日 发表评论 Go to comments

写下标题,却无从下笔。

纪念那些曾经的人和事。

岁月使我们改变了许多,但有些东西却太过强大而变化甚微。

希望的落空加上岁月的侵蚀,无可避免地陷入某种悲观和怀疑主义的情绪。好在与之相伴的是更加明确和坚定地对某些东西的信仰。

是的,岁月可以淡化世间的一切,但无法消除你心中的理想和信念。

是为纪念。

分类:心情记录
  1. 还没有评论。
  1. No trackbacks yet.

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 更改 )

Connecting to %s

%d 博主赞过: